סלמון מעושן - מתכון

דג מעושן

סוגי דגים מומלצים לעישון: סלמון (מומלץ בחום…), טונה, פורל, פלמידה. לנקות את הדג לפי הצורך. להכין מרינדה: 1 ליטר מים קרים 100 גרם מלח 2

קרא עוד >>
אנטריקוט מעושן - מתכון

שוק טלה מעושן

לקחת שוק טלה שלם, בגודל בינוני. לחרוץ חריצים, ולהכניס שיני שום שלמות. למרוח על השוק שמן זית בנדיבות, ואח"כ למרוח חרדל. לעסות היטב את הנתח.

קרא עוד >>
עוף מעושן - מתכון

עוף מעושן

ניתן לעשן עוף שלם, מונח על הרשת או בתלייה. המתכון מתאים גם לחלקי עוף. רבע עוף, שוקיים כנפיים. להכין מרינדה: שמן זית פפריקה מתוקה מלח

קרא עוד >>
נקניקיות מעושנות - מתכון

נקניק מעושן

לטחון בטחינה גסה, או לקצוץ דק בסכין, נתחי בקר. כדאי להכין תערובת מסוגים שונים. לא לוותר על השומן. להוסיף לתערובת שום כתוש, פלפל שחור גרוס,

קרא עוד >>
ברווז מעושן

אווז מעושן

החלקים המומלצים לעישון: חזה אווז או שוקיים. רצוי להשאיר את השומן, להגברת העסיסיות. להכין תערובת תיבול: (כמויות: על פי כמות הבשר, ולפי הטעם). שמן פפריקה

קרא עוד >>
שייטל מעושן

אנטריקוט מעושן

מלבד אנטריקוט מעושן, נתחים נוספים של בקר יתנו תוצאות מצויינות. אין כמו סינטה מעושנת, אסאדו (שפונדרה) מעושן, פריים ריב מעושנות, שפיץ צ'אך מעושן, שייטל מעושן,

קרא עוד >>