כאן ניתן למצוא את מיטב המתכונים לעישון בשר במעשנת עד לטעם מושלם ועסיסי. אתם מוזמנים להתייעץ איתנו לגבי כל מתכון למעשנת הבשר שלכם.

סלמון מעושן - מתכון

דג במעשנה מתכון

סוגי דגים מומלצים לעישון: סלמון (מומלץ בחום…), טונה, פורל, פלמידה. לנקות את הדג לפי הצורך. להכין מרינדה: 1 ליטר מים קרים 100 גרם מלח 2

קרא עוד >>
אנטריקוט מעושן - מתכון

שוק טלה מעושן מתכון

לקחת שוק טלה שלם, בגודל בינוני. לחרוץ חריצים, ולהכניס שיני שום שלמות. למרוח על השוק שמן זית בנדיבות, ואח"כ למרוח חרדל. לעסות היטב את הנתח.

קרא עוד >>
ברווז מעושן

אווז מעושן מתכון

החלקים המומלצים לעישון: חזה אווז או שוקיים. רצוי להשאיר את השומן, להגברת העסיסיות. להכין תערובת תיבול: (כמויות: על פי כמות הבשר, ולפי הטעם). שמן פפריקה

קרא עוד >>
שייטל מעושן

אנטריקוט במעשנה מתכון

מלבד אנטריקוט מעושן, נתחים נוספים של בקר יתנו תוצאות מצויינות. אין כמו סינטה מעושנת, אסאדו (שפונדרה) מעושן, פריים ריב מעושנות, שפיץ צ'אך מעושן, שייטל מעושן,

קרא עוד >>