שוק טלה מעושן מתכון

אנטריקוט מעושן - מתכון

לקחת שוק טלה שלם, בגודל בינוני.
לחרוץ חריצים, ולהכניס שיני שום שלמות.
למרוח על השוק שמן זית בנדיבות, ואח"כ למרוח חרדל.
לעסות היטב את הנתח.
לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, ומעט סוכר חום.
מומלץ לעשן בתלייה.

זמן עישון: 4 שעות לפחות.
טמפרטורת עישון מומלצת: 90 מעלות.

כאשר השוק מוכן, להוציאו מתנור העישון, לעטוף בנייר כסף ולתת לו לנוח כחצי שעה עד לפריסה.