מאמר בגלובס

הטרנד המתפתח –מעשנת ביתית

בעבר עישנו נתחי בשר על ווי תלייה מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה. היום כבר אפשר לעשות את זה בבית. העישון מותר, אפילו רצוי: מדריך מהיר למעשן המתחיל…

המעשנות שלנו בתוכניות טלוויזיה

המעשנות שלנו – בחירת השפים בישראל

מעשנת הבשר של סדנת ברזל - גשר הזיו, בתוכנית "מאסטר שף".

מעשנת הבשר של סדנת ברזל - גשר הזיו, בתוכנית "אוכל מהבית", עם השף חיים כהן

מעשנת הבשר של סדנת ברזל - גשר הזיו, בתוכנית "מהפיכה במטבח", עם השף אסף גרניט