מתכונים לעישון בשר במעשנת
כאן ניתן למצוא את מיטב המתכונים לעישון בשר במעשנת עד לטעם מושלם ועסיסי. אתם מוזמנים להתייעץ איתנו לגבי כל מתכון למעשנת הבשר שלכם.
דג במעשנה מתכון
סוגי דגים מומלצים לעישון: סלמון (מומלץ בחום…), טונה, פורל, פלמידה. לנקות את הדג לפי הצורך. להכין מרינדה: 1 ליטר מים קרים 100 גרם מלח 2
שוק טלה מעושן מתכון
לקחת שוק טלה שלם, בגודל בינוני. לחרוץ חריצים, ולהכניס שיני שום שלמות. למרוח על השוק שמן זית בנדיבות, ואח"כ למרוח חרדל. לעסות היטב את הנתח.
עוף מעושן במעשנה מתכון
ניתן לעשן עוף שלם, מונח על הרשת או בתלייה. המתכון מתאים גם לחלקי עוף. רבע עוף, שוקיים כנפיים. להכין מרינדה: שמן זית פפריקה מתוקה מלח
נקניק מעושן במעשנה מתכון
לטחון בטחינה גסה, או לקצוץ דק בסכין, נתחי בקר. כדאי להכין תערובת מסוגים שונים. לא לוותר על השומן. להוסיף לתערובת שום כתוש, פלפל שחור גרוס,
אווז מעושן מתכון
החלקים המומלצים לעישון: חזה אווז או שוקיים. רצוי להשאיר את השומן, להגברת העסיסיות. להכין תערובת תיבול: (כמויות: על פי כמות הבשר, ולפי הטעם). שמן פפריקה
אנטריקוט במעשנה מתכון
מלבד אנטריקוט מעושן, נתחים נוספים של בקר יתנו תוצאות מצויינות. אין כמו סינטה מעושנת, אסאדו (שפונדרה) מעושן, פריים ריב מעושנות, שפיץ צ'אך מעושן, שייטל מעושן,