אל מול השדות הירוקים של הגליל המערבי, בגשר הזיו, אנו מייצרים מעשנות בשר ותנורי עישון מקצועיים, מזה 20 שנים.
צוות של אנשי מקצוע בתחום המתכת, בניהולו של ירון קרנגל, אמן ברזל, מפתח מוצרים וממציא, ובעיקר קרניבור וחובב בשר מושבע, עוסקים באינטנסיביות בייצור מעשנות.

הכל החל לפני יותר מ- 20 שנים, כשהחלטנו לבנות מעשנת לשימוש בשר עצמי. המוצר הראשון, למרות שתוכנן ויוצר כחד פעמי, היה מוצלח מאוד, עם חידושים שטרם נראו.
וכמו באגדות, וירא כי טוב…והמוצר הפך למוצר מסחרי.

וכך חלפו 14 שנים, ואנו היצרן המוביל בישראל של מעשנות בשר ודגים.
במגוון הדגמים שלנו, ישנן מעשנות בשר ודגים לשימוש ביתי, וכן תנורי עישון גדולים, למסעדות, גני אירועים ויצרני בשר מעושן.

כמובן שבמהלך כל השנים, אנו מתמידים בשיפור ושכלול המעשנות המיוצרות על ידינו.
ניתן לומר, עם כל הצניעות… שהגענו למוצר מקצועי ואיכותי, ברמה הגבוהה ביותר האפשרית.

כמובן, שיש לנו רשימה אינסופית של לקוחות פרטיים מרוצים, אולם עיקר גאוותינו היא הרשימה הארוכה של לקוחותינו העסקיים (לצפייה לחץ כאן) קישור. אין ספק שרשימה זו מדברת בעד עצמה, ומצביעה על אמון רב באיכות המעשנות ותנורי העישון שלנו, הניתן על ידי מספר רב מאוד של לקוחותינו, אנשי מקצוע המוציאים מהמעשנות המיוצרות על ידינו, יום יום, נתחים של בשר מעושן איכותי, למען לקוחותיהם.
מומלץ לצפות ברשימה…. יהיה מעניין….

ולמי שמתעניין קצת בתהליכי היצור, כדאי לצפות בתמונות מאולם היצור שלנו.
(לצפייה לחץ כאן)

למי שמתעניין, כך נראה המוצר הראשון שיוצר באופן סדרתי
מעשנת בשר, מעשנה PRO 402, תוצרת סדנת ברזל, מעשנת גשר הזיו,
וכך נראית היום מעשנת הבשר המיוצרת כיום
מעשנת בשר - אולם היצור
אולם היצור שלנו