תנור תפוחי אדמה - הכנה מהירה
מתאים למסעדות מזון מהיר, בתי קפה , אולמות וגני ארועים ועוד
מפרט טכני:
- ארבע מגירות נשלפות לאפיית תפוחי אדמה
- תא אכסון עליון לשמירת חום, לתפוחי אדמה מוכנים
- הספק חימום: 11,000 וואט , 3 פאזות
- אפשרות חימום זוג מגירות עליון, או זוג תחתון, או כל ארבעת המגירות
- דפנות כפולות ובידוד
- ארובה לתא האכסון
- ידיות עץ מבודדות
- מידות התנור: גובה (ללא ארובה) 133 ס"מ . רוחב 64 ס"מ . עומק 44 ס"מ
תנור תפוחי אדמה, דגם 504
יצרן: סדנת ברזל, גשר הזיו. למידע נוסף: 050-7322930 , 1800-222-678
מתכונים לדוגמא
תפוחי אדמה עם שמנת וסלמון מעושן
- תפוח אדמה דזירה גדול
- גביע שמנת
- שמונים גרם סלמון מעושן
- עירית קצוצה – שלושה גבעולים
- פלפל שחור גרוס טרי
לאפות בתנור תפוחי אדמה, על גבי רשת, 220-230 מעלות, כשעה
לחצות ולמעוך מעט
לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות, ולערבב עם השמנת והעירית
לשפוך על תפוח האדמה
לפזר מעל פלפל שחור גרוס
תפוחי אדמה עם רוטב טונה
- תפוח אדמה דזירה גדול
- חצי קופסת טונה בשמן
- כף וחצי מיונז
- מלפפון חמוץ קצוץ דק
- בצל ירוק קצוץ דק
לאפות בתנור תפוחי אדמה, על רשת, 220-230 מעלות, כשעה
לערבב את החומרים, לחצות את התפוח האפוי ולפזר בתוכו את המילוי
תפוח אדמה מוקרם
- תפוח אדמה דזירה גדול
- שתי כפות חמאה
- שתי שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- גבינת פרמזן מגוררת
- גבינת קשקבל מגוררת
לאפות בתנור תפוחי אדמה, על רשת, 220-230 מעלות, כשעה
להכין חמאת שום מהחמאה, מלח ושום כתוש
לחצות את תפוח האדמה האפוי, למעוך מעט, למרוח בנדיבות את חמאת השום, ולפזר את הגבינות המגוררות