תנור תפוחי אדמה. מזון מהיר להצלחה עסקית

מתאים למסעדות מזון מהיר, בתי קפה , אולמות וגני ארועים ועוד

מפרט טכני:

  • ארבע מגירות נשלפות לאפיית תפוחי אדמה
  • תא אכסון עליון לשמירת חום, לתפוחי אדמה מוכנים
  • הספק חימום: 11,000 וואט , 3 פאזות
  • אפשרות חימום זוג מגירות עליון, או זוג תחתון, או כל ארבעת המגירות
  • דפנות כפולות ובידוד
  • ארובה לתא האכסון
  • ידיות עץ מבודדות
  • מידות התנור: גובה (ללא ארובה) 133 ס"מ . רוחב 64 ס"מ . עומק 44 ס"מ
תפוח אדמה בקרם תירס וקוביות קבנוס
תנור תפוחי אדמה. דגם 504

תנור תפוחי אדמה, דגם 504

יצרן: סדנת ברזל, גשר הזיו. למידע נוסף: 050-7322930 , 1800-222-678

מתכונים לדוגמא

תפוחי אדמה עם שמנת וסלמון מעושן

  • תפוח אדמה דזירה גדול
  • גביע שמנת
  • שמונים גרם סלמון מעושן
  • עירית קצוצה – שלושה גבעולים
  • פלפל שחור גרוס טרי

לאפות בתנור תפוחי אדמה, על גבי רשת, 220-230 מעלות, כשעה
לחצות ולמעוך מעט
לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות, ולערבב עם השמנת והעירית
לשפוך על תפוח האדמה
לפזר מעל פלפל שחור גרוס

תפוחי אדמה עם רוטב טונה

  • תפוח אדמה דזירה גדול
  • חצי קופסת טונה בשמן
  • כף וחצי מיונז
  • מלפפון חמוץ קצוץ דק
  • בצל ירוק קצוץ דק

לאפות בתנור תפוחי אדמה, על רשת, 220-230 מעלות, כשעה
לערבב את החומרים, לחצות את התפוח האפוי ולפזר בתוכו את המילוי

תפוח אדמה מוקרם

  • תפוח אדמה דזירה גדול
  • שתי כפות חמאה
  • שתי שיני שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • גבינת פרמזן מגוררת
  • גבינת קשקבל מגוררת

לאפות בתנור תפוחי אדמה, על רשת, 220-230 מעלות, כשעה
להכין חמאת שום מהחמאה, מלח ושום כתוש
לחצות את תפוח האדמה האפוי, למעוך מעט, למרוח בנדיבות את חמאת השום, ולפזר את הגבינות המגוררות